Krus passer alle bransjer

Kopper med trykk kommer godt med som gave til både kunder og ansatte, uansett hvilken bransje man befinner seg i. Det er en gave alle kan dra nytte av, og de fleste vil sette pris på. Fordi kopper er noe man finner på enhver arbeidsplass, trenger man ikke ta hensyn til hva slags firma en har eller hvilken bransje det er snakk om når man vurderer om man skal skaffe seg krus med trykk.

Krus er allemannseie, og passer derfor for både store og små selskaper. Det er hverken for fint for noen eller for dårlig for andre, og får man et krus i gave gjør det enhver lunsjpause hyggeligere. Fordi kopper er noe alle har, alle trenger og få vil protestere mot å få, er kopper med trykk blant de aller mest populære firmagavene. Bare firmapenner og tøyposer blir gitt som firmagave i like stor grad som kopper.

Perfekt når man skal gi til mange

Både ansatte og kunder setter pris på å få krus i gave. Krus har ingen utløpsdato, og er assosiert med det som for mange er arbeidsdagens høydepunkt, lunsjen. Krus med trykk er heller ikke spesielt dyre, noe som er til glede for små, mindre velstående bedrifter, så vel som store, børsvinnende konserner. De kan enkelt bestilles i store mengder.

Har man mange man skal gi gaver til, er kopper derfor perfekt. Kopper tar tross alt ikke opp mye plass, hverken på kontorpulten eller lunsjrommet. Anbefales for de som vil gi en original og nyttig gave.

Det spiller altså ingen rolle om man jobber på et kontor eller på et lager, eller for den saks skyld bak rattet på et tungtransportskjøretøy. Alle blir glade for å få et krus man kan ha favorittdrikken sin i. Har du dessuten logoen til bedriften påtrykt, blir de nye innehaverne av koppene minnet på bedriften når de tar seg en slurk.