Perfekt å ha på lunsjrommet

For mange er lunsjen høydepunktet i en arbeidsdag, og rommet den spises i blir da det rommet man lengter mest til. Da passer det fint å ha en hylle full av kaffekrus som er helt like, og har navnet på bedriften på trykk. Hvis alle som sitter ved lunsjbordet har identiske krus med trykk, blir det som å ha en fellesnevner som likestiller alle og uttrykker at alle er i samme båt, og er del av den store familien som jo et selskap er. Slik kan et enkelt profilprodukt som en kaffekopp være et middel for å inkludere alle på jobben.

Styrker samholdet på jobben

Dette er grunnen til at krus med gravert logo er en knallinvestering. En arbeidsplass er tross alt et samspill mellom alle som er tilstede, et sveitsisk urverk hvor alle biter må være på plass for at det hele skal fungere. Da skal det ikke stikkes under en stol at en trenger noe som kan forene dem alle. Slik kan de påtrykte koppene være limet som holder det hele sammen, særlig på en arbeidsplass hvor arbeiderne ikke har noen form for felles uniformer.

 

La logoen forbindes med noe hyggelig

Lunsjrommet er et fristed hvor man skal kunne koble litt av. Vi vil ikke at firmanavnet bare skal assosieres med de tunge arbeidstimene man tilbringer utenfor lunsjrommet. Derfor er det fint å bli eksponert for firmanavnet også under lunsjpausen, ved å ha logoen trykt på kruset. Slik blir firmanavnet også forbundet med noe så lystig som en lunsjpause. Med andre ord: kopper forbindes med noe positivt, og takket være trykket vil da firmanavnet assosieres med noe positivt.

Nøl derfor ikke med å bestille krus med trykk du kan dele ut på kontoret. De er nyttige, passer for alle, og det forener brukbarhet med fornøyelse siden krusene stort sett benyttes under pauser. I et bredt utvalg av kopper og krus finner du nok noe som kler din bedrift!