Ulike typer å velge mellom

Når det gjelder krus får man de i ulike farger, design og prisklasser. Slik finner man noe som passer enhver bedrift. Kopper kan bestilles i glass, steintøy, porselen, metall og plast, for å nevne noe. Man finner altså noe for alle typer arbeidsplasser.

Hva slags krus passer deg?

Når utvalget er stort, kan man fort bli sittende igjen å gruble over hvilken type krus man skal gi i gave til sine samarbeidspartnere. Ta derfor høyde for hva slags arbeidsplass det er snakk om. En kopp laget av keramikk egner seg godt på et klassisk kontor, men er mindre gunstig i en koppholder på dashbordet i en lastebil. Der bør man derimot vurdere en plastkopp med lokk på.

Er man kun fornøyd med det beste, anbefales krus av steintøy. De får man i mange ulike farger, flotte design, og de varer i årevis. Be gjerne om å få dem i fargene firmalogoen din har, slik at trykket fremheves og kruset lett blir assosiert med deg og din bedrift.

 

Vær nøye med trykket

Uansett hva man velger er det også viktig å huske å ta hensyn til trykket. Hvor på kruset man skal ha logoen sin, for eksempel. Det vanligste er selvfølgelig å ha den påtrykt langs siden, slik at den blir mest mulig synlig. Profilselskapet hjelper deg med å få trykket til å se fint ut. For eksempel er det vanlig at logoen trykkes på sammen med et pent mønster som går rundt hele kruset. Har du noen mønstre i din grafisk profil som passer, er det en idé å bruke en av dem.

Foretrekker du derimot å ha logoen mindre synlig, kan du ha den på bunnen, håndtaket eller på undersiden. Hvor det kan trykkes, avhenger av selve kruset og dimensjonene på det. Profilselskapet vil kunne bistå med tips og råd på dette området.